Klatreting-06 og NM-buldring med NKF

Jeg (leder) og Aksel Sveum (nestleder), dro til Stavanger helga i uke 13, for å delta som representanter under Norges Klatreforbund (NKF) sitt Klatreting-2006

NKF har hatt et rekordår med tanke på medlemmer og klubber, og teller nå 148 klubber, og har 9600 medlemmer. Stadig klatres det oppover med tanke på dette. Og Klatratinget som arrangeres annet hvert år, er til for at representanter for klubbene skal være med å stake opp NKF`s kurs videre. NKF er til for klubbene, så da er det viktig at medlemmene er med å bestemme hva fremtiden skal bringe.

Saker som ble diskutert var; klatreforbundets ansvar for å ta vare på de unge konkurranseutøverne som mennesker, at klubbutvikling er viktig, og det ble bla vedtatt at klubbene skal betale en årskontigent til NKF i fremtiden. Her var vi fra Midt Troms Tindegruppe enige om at dette forutsatte at pengene da går til klubbutvikling, og ikke konkurranse-klatringa som allerede sliker mye av budsjettet til NKF. (på bildet ser dere Aksel (til høyre), og vår meget flinke klubbutvikler, Iver Martens, under NM-buldring)

IVER TING 06

Det ble også avholdt en seanse med moderne team-utviklende gruppearbeid der alle klubbene fikk bryne seg på å se nøye på gode ellementer for det å drive en god klubb. Dette var en lærerik seanse, hvor man lærte mye om hvordan de andre klubbene jobbet og var organisert.

Ellers så ble undertegnede og Aksel valgt inn som medlemmer i Apellkomiteen i NKF sitt styre. Apellutvalget jobber i henhold til bestemmelsene i NIF`s lover kapittel 11 og 12, som går på straffebestemmelser og bestemmelser om doping.

buldr nm

På lørdag kveld var det NM i bouldring, med påfølgende fest, som var et fint arrangement, som hadde samlet mye av Norges hardeste klyvere, både av yngre og eldre garde.

Av Bent Vidar Eilertsen

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: